Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Asselti Vende Italiano

Membru Bizoo de 10 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Aditiv rufe colorate Omino Bianco , 900 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
OMINO BIANCO
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Omino Bianco este un gel extra dens pe baza de oxigen pentru toate tesaturile albe sau colorate. Noua sa formula imbunatatita cu ultima generatie de agenti de inalbire activi indeparteaza eficient petele si previne ingalbenirea in timp a rufelor pentru un alb ca nou.

Respecta toate materialele, de la bumbac la cele mai delicate, cum ar fi lana, matase, dantela si fibre sintetice. Igienizeaza in profunzime, inlatura germenii si bacteriile chiar si la 20 grade. Nu contine clor.

Instructiuni de utilizare: Pentru spalare automata se dozeaza detergentul pulbere sau lichid in mod obisnuit apoi se adauga 2 capacele (75 ml.) de gel pentru pete, de preferat intr-o gradatie care se introduce direct in cuva. Pentru spalarea manuala se adauga 2 capacele (750 ml.) in 5L de apa (40 grade) si se lasa la inmuiat 20-30 minute.

Folosit ca si pre tratament se, varsa produsul direct pe pata. Se foloseste capacul pentru a distribui gelul pe pata, si se lasa sa actioneze maxim 10 minute, apoi se spala. Pentru rezultate mai optime se foloseste partea de sus a capacului pentru rufe mai rezistente si pentru rufe delicate se foloseste partea laterala a capacului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura