Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Asselti Vende Italiano

Membru Bizoo de 10 luni.
5.00
5 stars: Exceptional
5 pareri

Crema pentru copii protectie delicata Fissan, 100 g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei Lei
Brand
FISSAN
Cod produs
8720181172632
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Noua pasta Fissan, cu formula sa delicata si eficacitatea obisnuita, este dezvoltata pentru a ajuta la prevenirea iritatiei si roseata, garantand o protectie zilnica eficienta si de lunga durata. Aplicata regulat la fiecare schimbare de scutec, lasa pe piele un strat subtire de protectie care ajuta la sustinerea apararii naturale si la pastrarea peliculei hidrolipidice a pielii, efectuand o actiune hidratanta, emolienta si reechilibratoare. Este indicata si adultilor, prevenind roseata si iritatiile de diferite feluri si ajutand la mentinerea hidratarii in zonele cele mai delicate.

Lasa un strat alb subtire pe piele, lasand-o liber sa respire. Ingrediente si proprietati
- Oxid de zinc: pentru a contracara si a preveni roseata si iritatia cauzate de contactul prelungit cu urina si fecalele sau prin frecarea scutecelor - Musetel: cunoscut pentru functia sa emolienta si calmanta.
- Galbenele: cunoscute pentru capacitatea de a calma pielea sensibila si iritata. In prezenta iritatiilor, crapaturilor sau inrosirii mai accentuate, recomandam utilizarea Pastei de Protectie Inalta Fissan. Formula noua, imbunatatita si imbogatita, dezvoltata pentru pielea bebelusilor si copiilor:
- Testata dermatologic
- Usor de intins
- Lasa pielea sa respire
- 98% de origine naturala
- Fabricat in Italia.

Mod de utilizare. Spalati si uscati cu atentie zonele afectate folosind un detergent usor. Aplicati un strat cu un masaj usor si uniform, mai ales intre pliurile pielii. Absorbtia ne totala a stratului alb este o indicatie a eficacitatii sale protectoare. In caz de persistenta sau agravare a manifestarilor cutanate, este indicat sa consultati medicul pediatru.

Sfatul medicului pediatru - Este o idee buna sa schimbati scutecul in mod frecvent pentru a preveni contactul prelungit cu fecalele si urina, care contin substante care sunt iritante pentru piele si pot favoriza cresterea si depunerea microorganismelor. Se recomanda aplicarea unei paste de oxid de zinc ca strategie optima de protectie si prevenire. Doar pentru uz extern.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura